ObavijestiPučko otvoreno učilište – Knjižnica Donja Stubica obavještava sve korisnike da je na temelju odluke Vlade Republike Hrvatske o mjerama za pokretanje gospodarskih i drugih djelatnosti i aktivnosti u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID-19 kojom se omogućuje rad knjižnica, od 27. 04. 2020. započinje s radom s korisnicima - vraćanje i posudba knjižne građe uz pridržavanje svih protuepidemioloških mjera i strogih mjera socijalnog distanciranja.


 


Knjižnica Donja Stubica, također je u potresu koji se dogodio 22. 03. 2020. godine pretrpjela znatnija oštećenja zgrade u kojoj se nalazi.


Uzimajući u obzir navedeno, a kako bismo na najbolji i najadekvatniji način zaštitili zdravlje svojih korisnika i djelatnika, za sada će se poslovanje s korisnicima – vraćanje i posuđivanje knjižne građe - obavljati u predprostoru Knjižnice, pa korisnike molimo za suradnju i strpljenje uz poštivanje svih propisanih mjera.


 


Radno vrijeme Knjižnice od 27. 04. 2020. do 11. 05. 2020. godine biti će od 8 do 15 sati.


 


Molimo sve korisnike koji imaju posuđene knjige, a koje nisu mogli vratiti na vrijeme, da to učine svakako do 11. 05. 2020. do kada se neće naplaćivati zakasnina.


 


Zahvaljujemo na razumijevanju.

Natrag